INSTRUMENTEN

TWEEDEHANDS KWALITEITSPIANO’S

De Pianowinkel heeft zich toegelegd op de handel in tweedehands kwaliteitspiano’s. Het betreft stuk voor stuk courante piano’s waar wij voor 100% achter staan. Deze strategie heeft tot gevolg dat ons aanbod divers is en steeds wisselend. Vandaar ook dat wij er voor gekozen hebben om ons aanbod niet te wekelijks actualiseren op onze website.
Om een impressie te geven van ons aanbod volgen op deze pagina enkele voorbeelden van piano’s die door ons zijn gereviseerd.

Meer ...

U bent natuurlijk altijd welkom bij De Pianowinkel, ook als u op zoek bent naar een pianobank of een pianolamp. Daarnaast kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een metronoom of een luchtbevochtiger. De Pianowinkel beschikt over een ruime voorraad, veelal tweedehands, bladmuziek.

Minder ...

PIANO’S EN VLEUGELS

MERKEN

GERH. ADAM

FEURICH

HYUNDAI

PETROF

PFEIFFER

SAMICK

SAUTER

WILH. STEINBERG

YAMAHA

YOUNG CHANG

Yamaha U1

Zwart hoogglans
Serienummer H 2661252 (1978)
121 cm / breedte 150 cm
Japan
nl.yamaha.com

Er zijn er veel Yamaha piano’s en vleugels geproduceerd en ze worden regelmatig als occasion regelmatig aangeboden. Het model U1 van Yamaha is erg populair. De gemiddelde prijs voor een U1 met serienummer tussen de 2.000.000 en 3.000.000 ligt rond de 3.600 euro. Hetzelfde model wordt in de handel ook wel aangeboden voor lagere prijzen maar dan betreft het vaak oudere piano’s die zijn overgespoten. Denk daarbij aan de D, de G en F de serie (met dichte konsoles)

Meer ...
Sluiten

De Yamaha U1 is het lagere broertje van de U3. Het klassieke ontwerp is al ruim 70 jaar min of meer onveranderd gebleven. Wel is de techniek in de loop der jaren sterk verbeterd. Tegenwoordig behoren de in Japan geproduceerde Yamaha’s tot het hogere segment. Een nieuwe U1 kost rond de 10.000 euro. Yamaha piano’s staan bekend om hun degelijkheid, hun briljante klank en hun lichte aanslag. De goedkopere instrumenten van Yamaha komen uit China of uit Indonesië.

Minder ...